Site Loader
vuokatin katinkulta kylpylä

Heipsan ihana lukijani!

Tänään pääset lukumatkalle Särkisalosta Viinijärvelle, Viinijärveltä Kajaaniin ja Vuokattiin Holiday Club Katinkullan lumoihin!

Lähtöaamun äänimaailma Särkisalon saaristossa, jossa kurkisperhe huuteli kutsujaan vastapäisellä pellolla:

Viinijärven reissu tuli sikäli yllättäin, että alunperin vierailun piti tapahtua toisinpäin, eli mieheni läheisten piti tulla kesällä meille Särkisaloon, mutta sattuneen onnettomuuden vuoksi vierailu valitettavasti peruuntui.

Kajaanin reissua taas ei pitänyt tapahtua ollenkaan, sillä Kajaanissa oli keväällä syntynyt linnunpoikanen, joka lajiltaan sopi kaveriksi meidän Luumupääkaija Lotalle, mutta liian pitkän hakumatkan vuoksi emme varanneet poikasta.

No, sattuneen onnettomuuden vuoksi suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja koska lähdimme jo ajamaan Särkisalosta Viinijärvelle yli 400 kilsaa, ei parin-kolmensadan kilsan lisämatka linnun hakuun ollutkaan enää poissuljettu asia!

Reissulle mukaan otin ihanan uuden Saaristo Lifestyle kylpypussukkani ja shampooksi Tyrnishampoon, saippuaksi Saariston suolasaippuan ja voiteeksi ah, niin ihanan Makadamian!

Matka sujui leppoisasti, joskin Varkauden ABC:llä oli pysähdyttävä toimittamaan työhön liittyviä tiedostoja eräälle tavarantoimittajalle! Tämä onnistui laittamalla kännykästä Wifi Hotspot päälle ja menemällä läppärillä pilvestä hakemaan tiedostot, jotka piti muuttaa ja lähettää eteenpäin.

Ajomatka kesti yhteensä n. 9 tuntia ja valitettavasti ehdimme olla Viinijärvellä vain puolen vuorokauden verran 🙁 Seuraava ajomatka Kajaaniin kestikin viitisen tuntia ja sieltä lähes suoraan Vuokattiin vajaan tunnin verran. Parissa vuorokaudessa ollaankin saatu istua autossa selkämme kipeiksi, niskamme jäykiksi ja laskimosuonet pulleiksi!

Vuokatin Katinkullassa nopea Checkkaantuminen huoneeseemme, tavaroiden roudaaminen ja pienet päiväunet! Huoneemme on tällä kertaa hotellin sviitti kakkoskerroksessa. Huone on n. 60 neliötä ja siinä on poreamme, sauna ja parveke.

Sinällään lohduttavaa, että mies varasi saunallisen ja poreammeellisen huoneen, koska viimeajat ovat olleet aika stressaavia ja tunnen kuormittumistasoni olevan jo “aivan tapissaan”. Ja vaikka ihastelin monipuolista, vehreää ja houkuttelevaa allasosastoa ikkunan läpi, luulen, että altaille meneminen jää tällä kertaa omalta kohdaltani väliin. Huomenna on kuitenkin pitkä ajomatka Kajaanista Särkisaloon. Ilman pysähdyksiäkin reissu kestäisi liki 8 tuntia ja koska mukana on keski-ikäinen synnyttänyt naisihminen (minä), tarvitsee veskiin pysähtyä ainakin parin tunnin välein, eli matkaan saa varata koko päivän aamusta iltaan 😀

Viikonlopun tilaukset taas olisi toimitettava puoleen päivään mennessä Matkahuoltoon eli maanantainakaan ei ole tiedossa palautusmispäivää! Vuokatin ihmismassat ahdistivat jo respajonossa, jossa n. viidelle eri virkailijalle jonotettiin numerolappujen kera jonojen täyttäessä koko suurikokoisen aulan. Useat täydet parkkipaikat paikan ympärillä kertoivat myös parhaillaan menossa olevasta kiireisimmästä sesonkiajasta. Näiden huomioiden perusteella kysäisinkin respan virkailijalta onko mitään kellonaikaa milloin altailla ei olisi ruuhkaa, mutta kesän ja viikonlopun ollessa kyseessä, vastaus oli, että ei.

Taidan siis rentoutua vain täällä omassa huoneessamme poreillen, saunoen ja ihoani hellien. Hotellin useista ravintolavaihtoehdoista pizzaa onneksi sai tilattua melkein naapurista niin, että mies kävi ne vain noutamassa n. 10 minuutin päästä soitosta! Nautin siis Vuokatin kauniista maisemista huoneemme ikkunoista ja parvekkeelta <3

Sviitin hinta n. parisataa euroa. Pizzat n. 15€ /kpl

Kiitos, että luit. Jos kylpylävertailut kiinnostavat, käy lukemassa niistä tekemäni vertailu täältä:

https://www.starsonmap.com/kotimaan-matkailu/suunnitteletko-romanttista-tai-perhelomaa-kylpylaan-lue-vertailuni-eri-kylpylahotelleista/

Muista tilata blogini sähköpostiisi niin saat Saaren Taika Shoppiin 10% alekoodin 🙂 Tilauksen voit tehdä sivupalkista (tai kännykällä rullaamalla viel vähän alaspäin).

Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

One Reply to “Linnunhaku reissu Kajaanista ja miksi houkutteleva Holiday Club Katinkullan kylpyläosasto jäi kokematta”

Follow

Tilaa blogini sähköpostiisi

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

Tykättyä blogissani