Site Loader

Moikka!

Kolmas päivä meni Euroopan suurimmassa sisäakvaariossa eli Oceanário de Lisboassa, jossa nähtiin mm. hait, rauskut, merisaukot, pingviinit ja muut. Alla muutama kuva (ja video jonka lataan myöhemmin paremmalla yhteydellä) akvaariomaailmasta:

Akvaariomaailman vierestä menee kuuluisa köysiratahissi; Telecabine Lisbon, jonka kyytiin pojat rohkenivat menemään, kun itse jäin “rannalle ruikuttamaan” eli nauttimaan auringosta ja ihailemaan Euroopan pisintä siltaa; Vasco da Gama siltaa, jota ei hyvällä tahdollakaan saanut kokonaan mahtumaan yhteen kuvaan 😁

Tämän jälkeen syötiin läheisessä Chimarraossa joka oli erikoinen buffetravintola; salaatit, paneroidut yllärit, hedelmät, perunajutskat ja muut haettiin buffetpöydästä, mutta ranskalaiset ja 12 eri lihavaihtoehtoa tarjoiltiin lautasille. Lihat olivat vartaissa joista tarjoilijat veitstelivät niitä lautaselle.

Lopuksi kävimme tiedepuistossa eli Pavilhão do Conhecimentossa.

Pieni tauko ja jalkojen lepuutus hotellilla ja illalla kävimme vielä shoppailemassa El Corte Inglesissä josta lähti mukaan hyvällä alennuksella vaatteita 💖

Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Follow

Tilaa blogini sähköpostiisi

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

Tykättyä blogissani